Uslovi za povraćaj novca

Razumem da ponekad planovi i očekivanja mogu da se promene. Zato, želim da budem transparentan i jasan u vezi sa uslovima kada ćeš imati pravo na povraćaj novca. Da bi ostvario to pravo, molim te da pažljivo pročitaš sledeće uslove:

  1. Redovna komunikacija – Očekujem da se javljaš barem tri dana u nedelji. Ovo mi pomaže da pratim tvoj napredak i da ti pružim najbolju podršku.
  2. Da bi bili sigurni da smo se sve lepo razumeli, slikaš se na svakih 10 dana i slikaš vagu i obime.
  3. Ispoštuj trening – Važno je da se pridržavaš predloženog treninga. Takođe, potrebno je da mi šalješ video snimke kako izvodiš vežbe, da bih bio siguran da ih pravilno izvodiš i kako bih mogao da ti pružim odgovarajuće povratne informacije.
  4. Prati plan ishrane – Ishrana je ključna za postizanje željenih rezultata. Zato je neophodno da mi šalješ fotografije barem 10 obroka nedeljno kako bih mogao da pratim da li se pridržavaš plana.

 

Ako želiš povraćaj novca, možeš da to zatražiš ili u prvoj nedelji ili odmah nakon završenog programa.

Nadam se da su ti ovi uslovi jasni i da razumeš potrebu da budu svi ispunjeni. Tvoj i moj primarni cilj je tvoj napredak i zadovoljstvo, i ja želim da osiguram da dobiješ najbolju moguću podršku.